Condusul la drum lung cu masina inchiriata

Condusul la drum lung presupune un efort suplimentar, asadar ar fi recomandat sa iei in considerare cateva sfaturi inainte de a porni.

Citeste tot
Cum procedezi cand ti se fura masina inchiriata?

Furtul unei masini inchiriate poate reprezenta o problema reala, astfel incat trebuie sa tii cont de anumite sfaturi daca te afli intr-o asemenea situatie.

Citeste tot
Cum te pregatesti pentru o calatorie lunga cu familia?

O calatorie cu masina alaturi de familie implica mai multe lucruri ce trebuie bifate pentru ca totul sa se desfasoare in bune conditii.

Citeste tot
Evita neplacerile cu masina de inchiriat!

In cazul in care apelezi la un serviciu cu masini de inchiriat, trebuie sa fii extrem de atent pentru a evita posibilele neplaceri din trafic si nu numai.

Citeste tot
Atractii in Cluj cu Alfa Rent A Car

Daca esti in vacanta si nu stii ce sa vizitezi, iti oferim o lista cu obiective turistice din apopierea Clujului pe care poti sa le bifezi.

Citeste tot
Folosirea telefonului la volanul masinii inchiriate

Utilizarea telefonului la volan reprezinta un lucru ce ar trebui evitat pentru a evita posibilele incidente, dar si pentru a nu incalca legea.

Citeste tot
Inchiriezi masina diesel sau pe benzina?

Cand alegi o masina de inchiriat, trebuie sa iei in considerare daca doresti una cu motor diesel sau pe benzina in functie anumite criterii.

Citeste tot
Calatoria business cu masina de inchiriat

Descopera mai multe detalii despre calatoria business cu masina de inchiriat in Cluj pentru a-ti eficientiza vizita in orasul nou, dar si intalnirea de afaceri.

Citeste tot
5 lucruri pe care NU trebuie sa le faci cu un autoturism inchiriat

Descopera care sunt lucrurile pe care ar fi bine sa nu le faci cu un automobil atunci cand apelezi la un serviciu de inchireri masini.

Citeste tot
Card de discount – de la prima inchiriere auto

Suntem intotdeauna orientati catre client, cautand permanent sa mentinem un grad cat mai inalt de satisfactie. De aceea, inca de la prima inchiriere vei primi cardul de 10% discount.

Citeste tot
Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi o masina

Fie ca esti in vacanta sau inchiriezi o masina in scop business, Alpha Rent A Car iti prezinta o lista de lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand apelezi la acest tip de servicii.

Citeste tot
La ce sa fii atent cand inchiriezi prima data o masina

Atunci cand alegi servicii de rent a car pentru prima data, exista o lista de lucruri la care noi, cei de la Alfa Rent A Car, iti recomandam sa fii atent. Fie ca inchiriezi o masina la Aeroport, la biroul agentiei de rent a car sau in orice locatie pe care o alegi tu, exista anumite amanunte fara de care este bine sa nu pornesti la drum:

Citeste tot

Rezervare rapida

+40 748 166 966


Articole


Alfa Rent A Car​ este o companie de inchirieri auto care isi pune bazele pe respect, calitate, incredere si satisfactie. Va punem la dispozitie un serviciu de rent a car cu tarife negociabile, totul calculat in functie de nevoile si preferintele tale.