3 avantaje ale inchirierii unei masini

3 avantaje ale inchirierii unei masini

27 Jan. 2020

Alegerea unui serviciu de inchirieri auto in Cluj este o optiune pentru care din ce in ce mai multa lume opteaza.

Fie ca ajungi intr-un oras nou si ai nevoie sa te deplasezi usor dintr-un loc in altul, fie calatoresti cu avionul, iar cand ajungi in aeroport, ai nevoie de o masina pentru a ajunge rapid la destinatia dorita, un serviciu de rent a car poate fi alegerea potrivita.

Iata cateva avantaje de care poti beneficia atunci cand inchiriezi o masina:

1. Flexibilitate

Unul dintre avantajele cele mai importante face referire la flexibilitatea pe care ti-o ofera o masina inchiriata. Nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la preturile taxi-urilor, programul autobus-urilor. Poti ajunge rapid la intalnirile pe care le ai planificate daca te afli intr-o calatorie de afaceri sau poti castiga timp pentru vizitat daca te afli in vacanta.

2. Confort

Daca esti in concediu sau intr-un city-break, inchirierea unei masini iti permite sa vizitezi si locuri mai indepartate sau trasee mai putin accesibile. De asemenea, in cazul in care calatoresti cu avionul, o masina de inchiriat care te asteapta la aeroport te poate scuti de transportat bagaje si iti asigura suficient confort dupa orele petrecute in avion.

3. Accesibilitate

In multe cazuri, nu merita sa conduci propria masina daca planuiești sa conduci mai mult de cinci-sase ore pentru a ajunge la destinatie, mai ales daca ai si copii cu tine in calatorie. Mult mai convenabil este sa combini un zbor low cost si apoi sa inchiriezi o masina direct din aeroport.  Calatoria va fi mai scurta si nu vei mai petrece atat de mult timp in trafic.

Daca orasul in care ajungi, indiferent ca vorbim de o calatorie de afaceri sau de un concediu sau un city-break, este Cluj-Napoca, poti opta pentru un serviciu cu masini de inchiriat in Cluj-Napoca

 


Rezerva acum

+40 748 166 966