Ce masina sa inchiriezi pentru o calatorie cu familia?

Ce masina sa inchiriezi pentru o calatorie cu familia?

17 Feb. 2020

Cand vine vorba de o vacanta cu familia, exista o multitudine de lucruri care trebuie bifate pentru a te asigura ca totul va decurge conform planului. In cazul in care pentru calatoria cu familia vrei sa apelezi la o firma de rent a car, sunt cateva lucruri de care ar fi bine sa tii cont pentru alegerea masinii potrivite.

Elemente de care sa tii cont cand inchiriezi o masina de familie

  • Spatiu suficient pentru toti pasagerii – Unul dintre primele criterii pe care trebuie sa le iei in considerare cand te hotarasti ce masina sa alegi se refera la numarul de pasageri. Asigura-te ca optezi pentru un model auto care sa fie suficient de spatios!
  • Confort – Mai ales daca planuiesti o calatorie mai lunga, confortul este unul dintre primele elemente pe care ar trebui sa le bifeze masina inchiriata.
  • Posibilitatea de a instala scaune pentru copii – In cazul in care ai copii mici, in mod sigur te va interesa daca serviciul de rent a car la care apelezi dispune si de scaune auto pentru copii. La Alfa Rent a Car, de exemplu, poti inchiria un scaun de acest tip la 1 euro/zi.
  • Capacitate de depozitare – Cand vorbim de o calatorie cu familia, in mod sigur vorbim si de numeroase bagaje. Tocmai de aceea, ar fi indicat sa te asiguri ca masina pentru care optezi are un portbagaj sufient de spatios.

Masini recomandate

masini de familie de inchiriatSUV-urile sunt unele dintre masinile cele mai potrivite pentru o calatorie cu familia. Acestea au beneficiul de a oferi atat confort si siguranta, cat si suficient spatiu pentru a va deplasa catre destinatia dorita.

Un Nissan Qashqai, de exemplu, este una dintre optiunile catre care ai putea sa iti indrepti atentia daca esti in cautarea unei masini de familie pe care sa o inchiriezi. Aceasta este unul dintre cele mai populare SUV-uri si dispune de un interios spatios si ergonomic, asadar potrivit pentru o calatorie alaturi de familie.

Daca ai o familie mai numeroasa, ar fi bine sa te orientezi catre o masina cu un numar mai mare de locuri. Un Volkswagen Touran  sau un Opel Zafira cu 7 locuri ar putea reprezenta alegerea potrivita in acest sens. Cu designuri sportive, acestea imbina aspectul exterior compact cu facilitatile tehnologice din interior.


Rezerva acum

+40 748 166 966