Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi o masina

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi o masina

27 Nov. 2017

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi o masina?

 

Fie ca esti in vacanta sau inchiriezi o masina in scop business, Alpha Rent A Car iti prezinta o lista de lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand apelezi la acest tip de servicii. Alegerea unei masini de inchiriat nu trebuie sa fie un lucru dificil, dar avand in vedere multitudinea de firme de rent a car din Cluj-Napoca, trebuie sa iti focusezi atentia pe urmatoarele aspecte:

 

Taxe si costuri ascunse

  • Intotdeauna asigura-te ca ai intrebat care va fi suma totala de achitat a final. Este normal sa ti se perceapa o garantie (numita si depozit de siguranta), pentru a te responsabiliza pe tine, ca si client, si a te determina sa ai o mai mare grija fata de autoturismul de inchiriat.
  • Intreaba despre taxele extra-hour, atunci cand avionul tau aterizeaza tarziu in noapte sau decolezi dimineta devreme, in afara orelor de program.
  • Discuta cu agentul tau si optiunea de a preda/prelua masina in sarbatorile legale sau alte localitati diferite de Aeroport.
  • Asigura-te ca ai intrebat in ce cazuri ti se incaseaza garantia, care este taxa pentru un autoturism predat murdar interior si exterior si cum se procedeaza in cazul in care masina are o avarie/zgarietura/lovitura.
  • De asemenea, intotdeauna intreaba despre limitarea numarului de kilometri. Sunt anumite companii de inchirieri auto care percep taxe suplimentare la depasirea unei limite de kilometri zilnice.

 

Verifica masina de inchiriat inainte de a achita contravaloarea inchirierii auto

  • Masina ti se preda intotdeauna in baza unui proces verbal de predare-primire. Acolo se vor nota toate defectele masinii inchiriate, tipul de combustibil folosit, prezenta rotii de rezerva si a cricului, trusa de prim ajutor, precum si documentele autoturismului: talon, rovigneta, asigurare RCA si Casco, acolo unde este cazul.
  • Informeaza-te de la agentul tau de rent a car despre cum se foloseste navigatia, sistemul Bluetooth, aerul conditionat/incalzirea si orice alte aspecte legate de serviciul rent a car Cluj care te preocupa.

---------------------------------------------------------

Alfa Rent A Car​ este o companie de inchirieri auto care isi pune bazele pe respect, calitate, incredere si satisfactie. Va punem la dispozitie un serviciu de rent a car cu tarife negociabile, totul calculat in functie de nevoile si preferintele tale.
Stim ca fiecare client este diferit. Daca esti interesat de serviciul nostru de inchirieri auto, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata! 


contact@alfa-rentacar.ro   |   +40 748 166 966    |    +40 745 165 858


Rezervare rapida

+40 748 166 966