Card de discount – de la prima inchiriere auto

Card de discount – de la prima inchiriere auto

20 Mar. 2019


Suntem intotdeauna orientati catre client, cautand permanent sa mentinem un grad cat mai inalt de satisfactie. De aceea, inca de la prima inchiriere auto vei primi cardul de 10% discount.


Vestile bune nu se termina aici! Daca esti client fidel, iar valoarea achizitiilor tale anuale depaseste pragul de 4500 EUR, beneficiezi automat de cardul VIP 20% discount.

 

Pentru a beneficia de aceste reduceri de pret, iti recomandam sa faci rezervarea prin e-mail, mentionand in scris si numarul cardului primit de la agentul rent a car Cluj.
 

Iti mentionam ca niciunul din aceste carduri nu este transmisibil, el fiind inscriptionat cu numele tau.Reducerile de pret nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale/oferte speciale promovate pe site.

Cardul este valabil insotit intotdeauna de un act de identitate (Pasaport, buletin).

 

---------------------------------------------------------

Alfa Rent A Car​ este o companie de inchirieri auto care isi pune bazele pe respect, calitate, incredere si satisfactie. Va punem la dispozitie un serviciu de rent a car cu tarife negociabile, totul calculat in functie de nevoile si preferintele tale.
Stim ca fiecare client este diferit. Daca esti interesat de serviciul nostru de inchirieri auto, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata! 


contact@alfa-rentacar.ro   |   +40 748 166 966    |    +40 745 165 858


Rezerva acum

+40 748 166 966