De la cine alegi o masina de inchiriat?


Alfa Rent A Car​ este o companie de inchirieri auto care isi pune bazele pe respect, calitate, incredere si satisfactie. Va punem la dispozitie un serviciu de rent a car cu tarife negociabile, totul calculat in functie de nevoile si preferintele tale.
Stim ca fiecare client este diferit. Daca esti interesat de serviciul nostru de inchirieri auto, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!

Cere oferta personalizata

Cu ce suntem diferiti de alte firme Rent A Car Cluj?

Ne distinge si ne recomanda adaptabilitatea si serviabilitatea in tot ce inseamna inchirieri auto. Pentru ca ne place sa avem doar clienti multumiti, ne pliem pe nevoile individuale ale fiecaruia. Respectul nu e doar un cuvant, ci o moneda de schimb: iti respectam dorintele, dar asteptam sa ne raspunzi cu aceleasi valori. Iti oferim de inchiriat masini de calitate, in stare perfecta de functionare si iti garantam drumuri fara probleme.

1200

Clienti rent a car
multumiti

1545

Masini Inchiriate
si nu ne oprim

Asistenta rutiera
24/7
RCA si rovigneta
Niciun fel de
taxe ascunse
CASCO in functie
de preferinte

Povestea noastra

 
 
  2012 - 2013
Vise mici, dar planuri marete!
Cu doar patru masini de inchiriat, Alfa Rent A Car a inceput sa-si traseze parcursul urmatorilor ani. Pe o piata de inchirieri auto Cluj cu competitie acerba, compania noastra a crescut cu multa munca.
 
  2014 - 2015
Drumul nostru incepe...
Dupa eforturi continue, de la doar patru masini de inchiriat in Cluj, Alfa Rent A Car a ajuns la 17 autoturisme de inchiriat si o multime de clienti multumiti.
 
  2016 - 2017
Start de exceptie
Dupa accesarea unei linii de credit, compania noastra si-a reinnoit parcul auto cu 20 masini de inchiriat noi si 0 kilometraj. Ambitia si satisfactia clientilor nostri ne-au impulsionat sa continuam!
 
  2018
Ni se duce vorba
Zeci de clienti incep sa ne recomande prietenilor si cunostintelor. Ni se duce vorba ca suntem parteneri de incredere, orientati spre satisfactia clientilor.